Over ons MVO beleid

HOA streeft naar Co2 bewust handelen in de eigenbedrijfsvoering. Hierdoor heeft HOA van af haar start als onderneming een aantal bewuste maatregelen doorgevoerd.

Vervoer

HOA heeft een Co2 vriendelijke passende oplossing omtrent haar vervoer. Hier zijn wel afwegingen gemaakt in toepasbaarheid naar situatie. Het vervoer dient betrouwbaar, relatief snel en bruikbaar te zijn. HOA heeft bewust de keuze gemaakt om het vervoer te laten plaatsvinden per Batavus e-bike. Hierdoor is er geen directe behoefte aan een auto, motor of scooter.

Factuurbeleid

HOA streeft naar een optimaal proces in facturering. Hierin geeft HOA de absolute voorkeur aan om digitaal te factureren. Hierdoor bespaart men onnodig veel papier, drukwerk, energie, verkeer en uiteraart kosten voor HOA en haar klant. Als aanmoediging voor digitale facturering en bewuste ontmoediging voor een papieren factuur, hanteert HOA enkel bij een papieren factuur € 1,50 administratiekosten.

Hosting webserver(s) HOA

HOA is afhankelijk van webservers die o.a. nodig zijn voor haar website(s) en mailing. De gerelateerde hosting behoefte in is (deels) ondergebracht bij een Hosting dienstverlener die op haar beurt de Co2 uitstoot van haar serverpark op gepaste wijze laat compenseren. ( link: www.klimaatcompensatie.nl )

Log in